Online Speed Dating » Singles in Helmond, Netherlands » Page - 3

Singles in Helmond, Netherlands are online now and ready to go on dates with you for free. SpeedDate is the fastest way to meet new people in real-time.
Janzhi , 31, Male seeking Female, Helmond, NL
More About MeHoi, tot zo!?
Favorite Musicvan alles, redelijk breed zolang het maar niet te ectreem is
Favorite TV Showsvi, take me out
Favorite Moviesresevoir dogs
Favorite Booksde vrije wil bestaat niet
Favorite Foodspaghetti, pasta
Favorite Placesalles behalve wintersport en te avontuurlijk
Life Goalsgelukkig zijn, gelukkiger worden
Valentina Pereira , 52, Female seeking Male, Helmond, NL
Hobbies / Interests / ActivitiesWatch tv, read book etc
Favorite MusicMichel double
Favorite TV ShowsTravelling channel
Favorite MoviesAction
Favorite BooksNewspaper And magazine
Others NoticeI am esay going lady, And i want meet Nice people..
Favorite FoodPasta
Favorite PlacesItalian restaurant
Friday or Saturday Nights IWith my friends
Sandra , 34, Female seeking Male, Helmond, NL
Dating StatusBlondine zoekt bink!
More About MeEn wie is die blonde die denkt met zo’n gevuld eisenpakket aan de man te raken? Mijn ouders hebben verwoede pogingen gedaan om van mij een nieuwe Claudia Schiffer, Oprah Winfrey of Hillary Clinton te maken. Tevergeefs. Ook de finale van Noord-Brabants Next Top Model wist ik net niet op mijn naam te schrijven. Menige karaoke-avond ben ik met de ziel onder mijn arm afgedropen, daar de Gordons van deze wereld in mij niet de nieuwe Nikki zagen. Heb tegen beter weten in met de gedachten gespeeld de nieuwe Julia Roberts te worden. nnHelaas is het gebleven bij een doodnormale, nuchtere en goedgebekte meid, die weliswaar hard werkt om haar doelen te bereiken, maar niet eenzaam aan de top hoeft te vertoeven. Ik sta prima met mijn beide benen op deze aardkloot. Een van mijn passies is creatief bezig zijn. Het vertalen van creatieve wensen en ideeën van mezelf of anderen in beeld en tekst is eindeloos, daar kan ik dan ook mijn ei volledig in kwijt. Mijn doel is om over een aantal jaren een eigen bureau te beginnen…tot die tijd sloof ik me uit voor een baas en gaat mijn spaarzame vrije tijd in een studie zitten. nnIn mijn vrije uurtjes geniet ik zoveel mogelijk van alles wat het leven te bieden heeft. Zelfs de kleinste dingen kunnen me gelukkig maken. Van de geur van pas gemaaid gras tot het drinken van een witbiertje met citroen. Van het staren naar de wolken tot het verslinden van boeken. Van kwetterende vogels in de vroege ochtend tot het uitwaaien op het strand. Van aardbeien met slagroom tot genieten van muziek. Van roze koeken tot het aanschouwen van mensen vanaf een terras.
Who I Would Like to MeetDeze blondine zoekt dus een bink. Een echte welteverstaan. Een typische vent. Een stoere kerel. En geen probleem, ik neem al je nukken en grillen op de koop toe. Als je die van mij ook maar door de vingers kunt zien.nnEen ietwat gezouten en aardige pittige, maar niet te pikante persoonlijkheid, dat is waar ik voor ga. Iemand die de aandacht op zich weet te richten met die ene ondeugende blik, die geweldig humoristische opmerking, zijn eerlijke en recht-door-zee houding, dat lekkere kontje en een charmante glimlach…Een man die inhoud weet te geven aan begrippen als respect, trouw, eerlijkheid en gelijkwaardigheid.
Favorite Books(Psychological) thrillers
Favorite QuotesIt's nice to be important, but it's more important to be nice
Others NoticeYoung, fast and wild woman!
Dorothe , 53, Female seeking Male, Helmond, NL
frans , 45, Male seeking Female, Helmond, NL
Stijn , 23, Male seeking Female, Helmond, NL
Hobbies / Interests / ActivitiesCycling
Where You Were RaisedHelmond
Jeroen , 22, Male seeking Female, Helmond, NL

By Ethnicity
By Religion
By Languages
English (11)
Dutch (15)