Online Speed Dating » Singles in Elbasan, Albania

Singles in Elbasan, Albania are online now and ready to go on dates with you for free. SpeedDate is the fastest way to meet new people in real-time.
Gezim , 44, Male seeking Female, Elbasan, AL
keli , 19, Male seeking Female, Elbasan, AL
Favorite MoviesCommedy
Where You Were Raisedat 9 am
Others Noticei am a social person and funny.
kristi , 39, Male seeking Female, Elbasan, AL
GENTIAN , 41, Male seeking Female, Elbasan, AL
Hobbies / Interests / Activitiesargetuese skam
Political Affiliationnuk kam
Favorite Musice lehte
Favorite TV Showsportokalli
Favorite Moviesnjesiti guerril ,jet e dyfisht ec
Favorite Booksgjenerali i ushtrise se vdekur
Valter , 27, Male seeking Female, Elbasan, AL
Hobbies / Interests / ActivitiesTattoos,
Favorite MusicElectronica, I love Albania, Sad love story
Ledio , 19, Male seeking Female, Elbasan, AL
SHKURTA1995 , 21, Female seeking Female, Elbasan, AL
Others Noticehey
endrit , 31, Male seeking Female, Elbasan, AL
Favorite MusicEli Fara, Dustin Que, Shakira, Morandi, Shprehjet me te bukura te Kobra a.k.a Helmusi, <3 ShprehJeT me Te BuKra Te '' Lil Wayne '' <3, Muzika e Shqiprisë Mesme, Elida Bardhi, trojani, Besa Kokedhima, genta ismajli
Favorite TV ShowsPORTOKALLI, PORTOKALLI, PORTOKALLI, PORTOKALLI, South Park
Favorite MoviesDirty Dancing, American Pie
ermal , 22, Male seeking Male, Elbasan, AL
Hobbies / Interests / ActivitiesPér femra seksi qé jan vetém pèr jeté qejfi
Favorite MoviesBiseda +18, Tom & Jerry, Te kemi shendet dhe internet se te tjerat vijne vet., <>, Jacki chan, Histori Dashurie, Kuesh ? Hiq Kuesh , Qysh bre se Keni Shti Kueshen N'10shee ?, Dashuri dhe Kenaqesi, Kapo, nje puthje per ty, Hekri, Une troc ty po ti me troc mua, Nini Bules, Gjini
Favorite BooksPoezi Qe BuROjN NGA ZeMRA, Just FuN jUSt Relax <3, Dedikim per ty, Tema +18, Kshu vdiq njëri., Me Mungon, Ndodh √, Te Kam Dashur . . . Te Dua . . . Do Te Te Dua . . ." Gjithmon ", Te Kam Dashur . . . Te Dua . . . Do Te Te Dua . . ." Gjithmon ", Poezit Me Te Bukura!, KuR ArriTem EdHe Ne nE MaTure mOs nGeLt NjeRi pA shKoLLe. . .:p, E Urrej . . . !! Shoqerin Per intereS . . ., Ferit Lika, Un urrej Milanin....Po ti???!!
Luli , 39, Male seeking Female, Elbasan, AL

By Ethnicity
By Religion
By Languages
English (16)