Online Speed Dating » Singles in Elbasan, Albania » Page - 2

Singles in Elbasan, Albania are online now and ready to go on dates with you for free. SpeedDate is the fastest way to meet new people in real-time.
ermal , 22, Male seeking Male, Elbasan, AL
Hobbies / Interests / ActivitiesPér femra seksi qé jan vetém pèr jeté qejfi
Favorite MoviesBiseda +18, Tom & Jerry, Te kemi shendet dhe internet se te tjerat vijne vet., <>, Jacki chan, Histori Dashurie, Kuesh ? Hiq Kuesh , Qysh bre se Keni Shti Kueshen N'10shee ?, Dashuri dhe Kenaqesi, Kapo, nje puthje per ty, Hekri, Une troc ty po ti me troc mua, Nini Bules, Gjini
Favorite BooksPoezi Qe BuROjN NGA ZeMRA, Just FuN jUSt Relax <3, Dedikim per ty, Tema +18, Kshu vdiq njëri., Me Mungon, Ndodh √, Te Kam Dashur . . . Te Dua . . . Do Te Te Dua . . ." Gjithmon ", Te Kam Dashur . . . Te Dua . . . Do Te Te Dua . . ." Gjithmon ", Poezit Me Te Bukura!, KuR ArriTem EdHe Ne nE MaTure mOs nGeLt NjeRi pA shKoLLe. . .:p, E Urrej . . . !! Shoqerin Per intereS . . ., Ferit Lika, Un urrej Milanin....Po ti???!!
Luli , 39, Male seeking Female, Elbasan, AL
cakalli , 53, Male seeking Female, Elbasan, AL
More About Menuk di cte them
Political Affiliationnuk pelqej politiken
Who I Would Like to Meetsjellja e qendrimi korekt
Where You Were Raisedpershendetje
Others Noticenje intelektual qe kerkoj njohnje e lidhje me femra intelektuale
Favorite Foodushqimi i preferuar peshku e vera e bardhe
Favorite Placesvendi i preferuar bregdeti dhe guzhina me prodhime deti
Friday or Saturday Nights Ivallezime me muzike te lehte e poullore
Algert , 26, Male seeking Female, Elbasan, AL
Hobbies / Interests / ActivitiesDrive Fast
Political Affiliation.....
Who I Would Like to MeetA GIRL
Favorite MusicAll
Where You Were Raised.........
Friday or Saturday Nights I...............
fadil , 31, Male seeking Female, Elbasan, AL
Where You Were Raisedhayyyyyyyyyyyy
Others Noticehaloooooooooooooooo
agim , 40, Male seeking Female, Elbasan, AL
lali kastrati , 26, Male seeking Female, Elbasan, AL
mckklays , 21, Male seeking Female, Elbasan, AL
alfred capja , 19, Male seeking Female, Elbasan, AL
ledi topolino , 26, Female seeking Female, Elbasan, AL
Favorite Musicen özel aşk şarkıları
Favorite TV ShowsEuroNews
Favorite MoviesYes
Favorite BooksRice without Rain
Where You Were Raisedckemi
Others Noticeckemi
Favorite Fooddinner

By Ethnicity
By Religion
By Languages
English (16)